Opinie

8,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,7
Komfort
7,6
Lokalizacja obiektu
8,3
Udogodnienia
7,6
Personel
9,0
Stosunek jakości do ceny
8,6

Opinie

    Justyna
    pl

    Ocena

    10
    4 października 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    7,9
    13 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    be

    Ocena

    9,2
    13 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    10
    4 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Radek Przystup
    pl

    Ocena

    8,8
    17 maja 2018

    Pobyt bardzo krótki ale napewno tam wrócę jak będę podróżował

    Rewelacyjne śniadania i miła obsługa.
    Slawomir
    pl

    Ocena

    7,9
    7 maja 2018
    Obiekt ma doskonałą lokalizację dla kajakarzy pragnących popływać po Pliszce bądź Ilance. Wybraliśmy się do Torzymia na trzy dni w grupie dziewięciu osób z własnymi kajakami. Dzięki właścicielom, którzy niedrogo udostępniają busa z przyczepką nasze przerzuty na start i z powrotem z mety poszczególnych etapów odbywały się bardzo sprawnie i szybko. Wielkie udogodnienie, bo nie trzeba absorbować własnych kierowców, można dłużej pospać i szybciej zacząć biesiadowanie przy ognisku, do czego też są doskonałe warunki.
    pl

    Ocena

    8,3
    2 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aneta
    pl

    Ocena

    10
    7 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Małgorzata
    pl

    Ocena

    6,2
    25 lipca 2017

    nieźle, ale mogło by być lepiej

    Pokoje małe i w niektórych brak krzesła, stołu. Kuchnia dla gości kiepsko wyposażona, brak m.in. noży, płynu do mycia naczyń. Czajnik zakamieniony. Standard łazienki niski, nieremontowana od wielu lat, choć czysta. Opłata za psa bardzo wysoka, mnie kosztowało 20zł/noc. Internet działa kiepsko, a zasięgu telefonii komórkowej prawie nie ma w domu.
    Cicha i spokojna okolica, duży teren z boiskiem, miejscem na ognisko/grill. W obiekcie wypożyczalnia kajaków. Koło domu nieduży basen zewnętrzny z czysta wodą. Spory parking dla samochodów.
    Marty
    us

    Ocena

    10
    13 sierpnia 2018

    Quiet and comfortable

    Very quiet and comfortable.
    Arkadiusz Burnac
    no

    Ocena

    8,3
    31 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    UziRo
    il

    Ocena

    7,1
    2 sierpnia 2017

    a great country-side vacation

    As opposed to the info presented in Booking.com, there is no WIFI accessible in the room. If one adds it to the fact that cellular signal is weak to zero, there is a communication issue. What's more - the bathroom needs some lift-up, bed linen are outdated etc.
    (Hosts are very communicative (but speak only Polish Very quiet place - away from the crowded town. Great for those exploring the rural side of the country.
    Yves BENINI
    pl

    Ocena

    10
    29 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.